Danish DA English EN German DE
Case

DRONE RACING EVENT

“Vi havde Drone Racing på vores stand til GOTO konferencen i København. Det var et trækplaster ud over alt forventning og vi er meget tilfredse.”

Henrik Staalsø, 7N A/S

Opgave

I forbindelse med GOTO konferencen i Bella Centret den 3.-4. oktober ville 7N etablere en stand for at skabe øget interesse for firmaet og deres løsninger. For at skabe opmærksomhed på standen, ønskede de at afvikle et event i alle de pauser, hvor standen var åben for konferencegæsterne. Det skulle være et trækplaster, som appellerede til alle gæsterne, da de havde det til fælles, at de alle arbejdede med IT.

Løsning

Valget faldt på vores Drone Racing koncept, som blev tilpasset til at kunne være på standen. For at gøre det muligt at gennemføre konceptet for folk som ikke havde prøvet det før, valgte vi at opbygge banen i et ’bur’ med sortmasket net, så dronerne ikke endte forskellige steder i stand området. Dertil kom brugen af UV-lys til at fremhæve forhindringerne og de neonfarvede droner. Sammen med en kaffe barista, var det med til at gøre standen til konferencens mest besøgte.

Adresse

FIELDMORE
Virkelyst 2 - 4
7400 Herning