Danish DA English EN German DE

CHALLENGES

Udfordring som et team

Fysisk udfordring har altid ligget som en helt naturlig del af at være et menneske. Oprindeligt som grundlag for at overleve, men i dag i højere grad for at udleve vores drømme og holde os i form. Det er derfor på ingen måde naturstridigt at dyste med musklerne som vigtigste våben.

Det er netop formålet med vores Challenges, som er designet til at udfordre deltagerne mest muligt, når der skal være fokus på konkurrenceelementet, holdånden og ikke mindst vindermentaliteten.

Det handler dog ikke kun om at blive udfordret fysisk, da vi altid tager udgangspunkt i en aktivitet, som måske ikke alle har haft adgang til at prøve tidligere. Udfordring må derfor gerne kræve nogle specifikke færdigheder, som deltagerne først skal tilegne sig eller teste om de besidder.

Derfor er det heller ikke unormalt at skulle overskride grænser og strække sig længere, end man havde forestillet sig. Det gælder hvad enten der er tale om traditionelle sportsdiscipliner eller mere ukendte opgaver, som eksempelvis at skulle bruge moderne teknik, slukke ildebrande eller kaste med tunge ting.

Alle vores fysiske udfordringer bliver tilpasset den enkelte målgruppe, således at alle får en god oplevelse med hjem, hvor der både er noget at grine af, men også prale med.

På jagt
efter noget andet?

Nedenfor ser du et udpluk af hvad vi kan – men vi har et hav af aktiviteter i bagkataloget.

Vil du have besked?

Vi udvikler løbende nye koncepter, og giver gerne besked når de er klar.

Adresse

FIELDMORE
Virkelyst 2 - 4
7400 Herning