Danish DA English EN German DE

Den kloge, den hårde og den sjove

Giv medarbejderne en aktivitetsdag hvor alle kan deltage uanset alder, køn og fysisk form. Vi arrangerer en fælles oplevelse som de vil kunne huske i langt tid fremover, hvor fokus er rettet mod at der skal være aktiviteter for alle.

Arrangementet er opdelt i 3 hovedaktiviteter som deltagerne på forhånd skal vælge imellem. Hver aktivitet er opbygget som en konkurrence, hvor deltagerne skal dyste indbyrdes i en række udfordrende discipliner. Aktiviteterne tager udgangspunkt i enten kategorien den kloge, den hårde eller den sjove og der er således indrettet efter at det skal være muligt for alle at deltage uanset ønsker.

Spændende teambuilding aktiviteter for alle

Den kloge
Opgaver som stiller krav til deltagernes logiske sanser og kreative evner. Begge områder bliver udfordret gennem forskellige spil og praktiske opgaver, hvor der skal tænkes klart for at gennemføre. Der skal både flyttes brikker, lægges taktik og udregnes formler.

Den hårde
Fysisk udfordrende opgaver hvor deltagerne skal dyste om at gennemføre en række handlebaner som stiller krav til deltagernes fysik og evner som hold. Deltagerne skal blandt andet padle kajak, køre på mountainbike og svinge i træerne.

Den sjove
Underholdende lege og kampe mellem deltagerne som alle tager udgangspunkt i at det skal være sjovt. Der dystes om ærefulde titler og underfundige goder, som kun tilkommer de bedste af de værste. Det handler om at have det sjovt og tage gas på hinanden.

Varighed og indhold kan tilrettelægges så det passer ind i et andet arrangement eller afholdes som en selvstændig begivenhed, der eventuelt suppleres med ekstra oplevelser, såsom festmiddag, underholdning, overnatning, transport m.v.

 • INFO

  Målet med arrangementet er at give deltagerne en fællesoplevelse hvor alle kan deltage uanset hvilke aktiviteter man foretrækker.

   

 • DELTAGERE

  50 – 800 personer

 • VARIGHED

  3 – 4 timer

 • PRIS PR. PERSON

  Kr. 695,-

 • MIN. AFREGNING

  Kr. 34.750,-

 • Alle priser er ekskl. moms

DEN KLOGE, DEN HÅRDE OG DEN SJOVE

Adresse

FIELDMORE
Virkelyst 2 - 4
7400 Herning