Danish DA English EN German DE

Vær beredt og stop katastrofen

Højt aktivitetsniveau, koncentration og fokus på samarbejde er afgørende elementer, når der skal dystes i discipliner der normalt kun håndteres af professionelle.

Firefighter Challenge er et spændende øvelsesforløb, hvor det handler om at gennemføre en brandmandsbane med både stiger, slanger og ildslukningsmateriel.

Undervejs skal der løses en række krævende opgaver, som blandt andet omfatter gennembrydning af døre, klatring med stige, forcering af forhindringer, slangeudrulning og meget andet. Dertil kommer at en del af opgaverne brænder og skal slukkes undervejs.

Der er med andre ord tale om en udfordrende aktivitet, som kræver samarbejde, viljestyrke og ikke mindst gode evner som brandmænd.

Hele scenariet afvikles dels som små lektioner i de metoder, som deltagerne skal anvende og dernæst holdenes egen planlægning af forløbet. Hertil kommer naturligvis selve konkurrencen, som holdene gennemfører sideløbende med hinanden.

 • INFO

  Arrangementet har til formål at give deltagerne en sjov oplevelse med egen indsats som det vigtigste.

  I kan med fordel anvende arrangementet som optakt til en fest eller lignende, hvor vi gerne fortsætter med at lave cocktails.

   

 • DELTAGERE

  50 – 100 personer

 • VARIGHED

  1 – 2 timer

 • PRIS PR. PERSON

  Kr. 695,-

 • MIN. AFREGNING

  Kr. 34.750,-

 • Alle priser er ekskl. moms

“Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med FIELDMORE. Stille og roligt, men under fuld kontrol, har de gået til opgaven. Jeg havde ro i maven, både under planlægning og afvikling.”

Claus Kærgaard, Royal Unibrew A/S

“Tak for sidst, det var en super dag i havde arrangeret for os. STOR ros til jer fra alle deltagere.”

Kirsten Kildegaard, Marius Pedersen A/S
Firefighter challenge

Adresse

FIELDMORE
Virkelyst 2 - 4
7400 Herning