Danish DA English EN German DE

Events

Fremhæv personalearrangementet med unikke events og konkurrencer

Et stort arrangement med mange mennesker kræver gode faciliteter, effektiv koordinering, professionel ledelse, kompetente medarbejdere og naturligvis at det bliver en god oplevelse!
I forbindelse med planlægningen af et arrangement, er det derfor vigtigt at kunne uddelegere nogle af opgaverne og finde nogle aktiviteter, som kan være med til at understrege budskabet.
Vi har derfor udviklet en række koncepter, som vil gøre det lettere at planlægge Jeres arrangement og optimere indholdet i forhold til deltagernes forventninger.

Koncepterne kan både anvendes som et aktivt element, hvor deltagerne medvirker, eller som en passiv funktion der hjælper med at fremhæve arrangementet. Derfor finder du både sjove indslag, konkurrencer og hyggelige aktiviteter blandt vores events.

Sammen med vores samarbejdspartnere, kan vi desuden bruges som totalarrangør, sparringspartner eller delleverandør i alle aspekter af et stort arrangement. Vi påtager os også opgaver som projektledelse, facilitering, forplejning, transport, sikkerhedsberedskab m.m.

Vi er specialister i både indendørs og udendørs oplevelser for mange mennesker, herunder også afvikling af fester og promotionarrangementer for kunder og medarbejdere.

På jagt
efter noget andet?

Nedenfor ser du et udpluk af hvad vi kan – men vi har et hav af aktiviteter i bagkataloget.

Vil du have besked?

Vi udvikler løbende nye koncepter, og giver gerne besked når de er klar.

Adresse

FIELDMORE
Virkelyst 2 - 4
7400 Herning