Danish DA English EN German DE

The black link

EFFEKTFULD OPBYGNING AF NYE RELATIONER

Gør de interne relationer synlige med et unikt teambuildingkoncept, som helt sikkert vil give deltagerne en oplevelse ud over det sædvanlige.

The Black Link er en imponerende sammensætning af teambuildingøvelser og specielle lysende effekter, hvor deltagerne selv er med til at skabe oplevelsen. Undervejs lærer deltagerne hinanden bedre at kende og ser hvordan de hver især er forbundet gennem personlige relationer.

Med lyset slukket og kun skæret fra ultraviolette lamper, skaber vi således et helt unikt billede af de indbyrdes forbindelser mellem deltagerne, blandt andet ved at anvende hvide handsker og fluorescerende materialer.

Øvelserne kommer til at synliggøre, hvilke nøglepersoner, der er blandt deltagerne. Eksempelvis hvem der kender flest, og hvor meget deltagerne egentlig ved om hinanden. Alt sammen på en sjov og inspirerende måde.

Vi leger også med deltagernes indbyrdes demografiske sammensætning; eksempelvis køn, alder, uddannelse og arbejdsopgaver m.m.

Dernæst tager vi udgangspunkt i de personlige egenskaber, som deltagerne har. De skal sammensætte det stærkeste hold ud fra nogle fastlagte kriterier, hvor det handler om at snakke sammen og vælge hold ud fra en konkret opgave. Efterfølgende skal alle holdene vurdere hinanden og kåre det stærkeste hold.

Hele scenariet akkompagneres af energisk musik og afsluttes med en aktiv øvelse, som får pulsen op. Konceptet kan anvendes som kick-off til et kursus eller et personalearrangement, eller blot som et ekstra element til at motivere en forsamling.

 • INFO

  Formålet er på en spændende måde at illustrere, hvordan vi indbyrdes er forbundet.

   

 • DELTAGERE

  20 – 200 personer

 • VARIGHED

  1 – 1,5 time

 • PRIS PR. PERSON

  Kr. 595,-

 • MIN. AFREGNING

  Kr. 11.900,-

 • Alle priser er ekskl. moms

Adresse

FIELDMORE
Virkelyst 2 - 4
7400 Herning