Danish DA English EN German DE

COCKTAIL CLASS

LÆR AT LAVE VELSMAGENDE COCKTAILS

Udforsk cocktail universet sammen

Lær at lave velsmagende cocktails sammen og se hvem, der har de bedste gastronomiske færdigheder, når det kommer til, selv at blande den mest velsmagende af slagsen.

Vi starter med lidt historie om hvordan cocktailprincipperne opstod og hvilke metoder som indgår i fremstillingen. Deltagerne får samtidig mulighed for at smage på nogle af de mest anvendte ingredienser.

Herefter arbejder vi os igennem et drinkskort, som er lavet til lejligheden. Vi kommer til at shake, muddle, straine og garnere en række helt specielle cocktails, som alle hjælper med at afdække nogle af hemmelighederne ved cocktailmagernes ædle kunst – Det er nemlig ikke altid så lige til.

Undervejs gennemgår vi tilblivelsen af de anvendte ingredienser, lige fra alkohollen til de sirupper som ofte indgår i en cocktail. Vi arbejder også med anvendelsen af det helt rigtige glas, den helt rigtige temperatur og hvilken garniture, som kan sætte det sidste finish på favorit cocktailen.

Hele arrangementet afvikles på bedste skoleklasse manér, hvor deltagerne inddeles i grupper, som får ansvaret for hver deres bar, hvor de kan blande cocktails. 

Vi slutter af med at designe vores helt egen cocktail, baseret på de nyvundne erfaringer. Priserne inkluderer smagning af alle de fremstillede cocktails og det anbefales, at bruge arrangementet som optakt til fest eller lignende, da vi jo anvender alkohol.

 • INFO

  Arrangementet har til formål at give deltagerne en sjov oplevelse med egen indsats som det vigtigste. Er velegnet som indspark til grupper, som skal lade op til en fest eller lignende arrangement.

   

 • DELTAGERE

  5 – 100 personer

 • VARIGHED

  1 – 2 timer

 • PRIS PR. PERSON

  Kr. 495,-

 • MIN. AFREGNING

  Kr. 9.900,-

 • Alle priser er ekskl. moms

Cranberry Bite

Orange Dacquiry

Mojito

Cosmopolitan

Batida

Adresse

FIELDMORE
Virkelyst 2 - 4
7400 Herning