Danish DA English EN German DE

Julefrokost

Gør julefesten 2021 til en sjov og aktiv oplevelse

Slut med kedelige fester

FIELDMORE er den rette partner, når årets julefrokost skal tilrettelægges. Et samarbejde med os, giver Jer muligheden for at overlade det hele til et professionelt eventfirma, eller blot den del af arrangementet, som I ikke selv vil stå for.

UNIKKE LOKATIONER
Vil du give årets julefest et ekstra kick, hjælper vi med spændende og anderledes rammer, når vi sammen med Jer finder unikke lokationer, som med den rigtige belysning og udsmykning giver en helt unik oplevelse.

SJOVE AKTIVITETER
Skal julefesten skabe fornyet sammenhold blandt medarbejderne, så er det oplagt med en dyst før festen indledes. Vælg mellem sjove og konkurrencebaserede aktiviteter, hvor den sjove oplevelse og teamspirit er i højsædet.

LÆKRE MENUER
Ingen fest uden en madoplevelse af de bedre. Hvad enten det skal være flere retters gourmet mad eller den mere traditionelle julebuffet, eller noget helt tredje, så sikrer vi en høj kvalitet som uden tvivl vil give festen den rette start.

UNDERHOLDNING
Når humøret er i top, bygger vi videre på den ultimative julefest med masser af god underholdning, med alt fra musikalsk standup, show med gæsterne eller en DJ som lader alle de velkendte numre, danne rammen for udfoldelse på dansegulvet.

Adresse

FIELDMORE
Virkelyst 2 - 4
7400 Herning