Mads Højfeldt, Indehaver

 

FIRMAPROFIL 


FIELDMORE Kurser & Events har eksisteret siden 1993 og har udviklet sig fra udbyder af kurser indenfor IT-branchen til at omfatte en lang række af kompetencegivende kurser, team træning og konkurrencebaserede oplevelser.


Individet er det vigtigste 'værktøj' i enhver organisation, uanset størrelse, type og oprindelse. Og som et hvert andet værktøj kræves det, at individet bliver tilset, eftergået og 'smurt'.

 


Hoveddelen i vores arbejde med kurser og events er netop individet og individets evne til at arbejde for fælles mål.

 Individuel styrke er en del af et godt team og et godt team arbejder proaktivt. 


Vi ved at mennesker er forskellige og at samarbejde er nøglen til succes.

 


Vores ydelser kan afvikles i hele landet...


 

MEDARBEJDERE

Det er medarbejdere i udvikling, der skaber virksomheder i udvikling. Vores målsætning er derfor at beskæftige folk, som kan bidrage til, at ændre adfærden mellem andre mennesker, på en professionel og konstruktiv måde.

 

VÆRDIER

Vi arbejder professionelt og i dybden med positiv udvikling af mennesker. Vi bruger anerkendte redskaber og udnytter såvel egne, som vore kunders ressourcer,når der skal planlægges og gennemføres kurser og processer. 

REFERENCER

For løbende at forbedre vore koncepter, afvikler vi efter alle kurser en kundetilfredshedsanalyse, som kvalitativt giver et billede af vore kunders oplevelse. Kun på den måde, kan vi altid sikre en god kvalitet af vores ydelser.