Danish DA English EN German DE

Play & Connect

Byg hurtigt nye relationer mellem mennesker, uanset hvor godt de allerede kender hinanden. Vi skaber en unik fælles oplevelse, baseret på små aktiviteter som alle kan deltage i. Udgangspunktet er at det skal være sjovt og skabe begejstring. 

Arrangementet er opbygget omkring nogle få og korte aktiviteter, som deltagerne skal gennemføre holdvis. Hver aktivitet har til formål at skabe nye relationer mellem deltagerne og er derfor baseret på, at alle på holdet medvirker til at gennemføre.

Skab nye relationer på en enkel og sjov måde

Alle aktiviteterne har et klart mål, som deltagerne skal opfylde og er fordelt således at deltagerne både aktiveres fysisk og mentalt gennem hele arrangementet. 

Før arrangementet sammensættes de aktiviteter som skal indgå i afviklingen, hver aktivitet er kendetegnet ved en varighed på 15-20 minutter og at fokus er rettet mod én bestemt målsætning; eksempelvis netværk, konkurrence, samarbejde, kommunikation m.m.

Varighed og form kan tilrettelægges så det passer ind i forlængelse af et møde eller at andet. Derudover kan det suppleres med ekstra oplevelser, såsom festmiddag, underholdning, overnatning, transport m.v.

 • INFO

  Målet med arrangementet er at give deltagerne en fællesoplevelse, hvor alle kan deltage uanset hvilke aktiviteter man foretrækker.

   

 • DELTAGERE

  5 – 400 personer

 • VARIGHED

  2 – 3 timer

 • PRIS PR. PERSON

  Kr. 475,-

 • MIN. AFREGNING

  Kr. 7.600,-

 • Alle priser er ekskl. moms

Play & Connect

Adresse

FIELDMORE
Virkelyst 2 - 4
7400 Herning