Fang os på 9627 8055

ROBINSON ARENA

Inspireret af de velkendte TV-dyste, har vi udviklet et sjovt og spændende koncept med fokus på konkurrence. Det handler om at vinde som hold og med det klare mål, at komme videre til finalen i Robinson Arenaen! 

Konkurrencen er opbygget omkring 8 forskellige lege, hvor alle hold kommer til at gennemføre de 6 af dem, mens kun de bedste hold skal dyste i Robinson Arenaen. Her finder vi den samlede vinder og de øvrige hold medvirker som publikum, og kan heppe på deres favoritter.

KUN DE BEDSTE KOMMER I FINALEN

Hver leg består af en sjov og udfordrende opgave som deltagerne i fællesskab skal løse. Samarbejdet på holdene skal danne grundlaget for at de kan opnå det bedste resultat; nemlig at vinde over modstanderen. 

Alle holdene deltager i de indledende lege, hvor det handler om at kæmpe hold mod hold, indtil der er fundet en vinder. De vindende hold tager point med videre til Robinson Arenaen, hvor den samlede vinder skal findes.

Konkurrencen er indrettet, så alle har mulighed for at deltage mest muligt og med hovedvægten lagt på, at det skal være en god og sjov oplevelse, hvor der bliver behov for mental koncentration, fysisk udfordring og gode lattermuskler.

 • INFO

  Konkurrencen giver deltagerne en god og sjov oplevelse med fokus på holdånd og vindermentalitet.

 • DELTAGERE

  Min. 20 personer

 • VARIGHED

  2-3 timer

 • LOKATION
  Kan afvikles i hele landet
 • PRIS

  Pr. person kr. 495,- ekskl. moms

ROBINSON ARENA

Adresse

Fieldmore
Virkelyst 9
7400 Herning