Fang os på 9627 8055

Oplev eventyret om vikingernes makabre slag og myterne bag de taktiske overvejelser, som enhver krigsherre må gøre. Vikinge Stratego er et underholdende spil, hvor alle deltagere er aktive, når slagene skal udkæmpes.

Her kan I udkæmpe Jeres eget vikingeslag gennem strategiske overvejelser, som udfordrer alle hjerneceller. 

Hele scenariet tager udgangspunkt i et strategisk brætspil, som tit afbrydes af små kampscener, hvor de stridende parter skal kæmpe. Det handler om kloge beslutninger og strategisk overlegenhed.

Lad den indre kriger styre

Plottet bygger på vikingernes hovedinteresse; nemlig at få så megen rigdom i form af jord, som overhovedet muligt, men der opstår tit interessekonflikter og så bliver styrkeforholdene sat på prøve.

Iklædt kjortler og udstyret med gummivåben, skal stridsmålene afgøres ved dyster, hvor fjenden skal nedkæmpes, og først derefter kan nye landbesiddelser erklæres.

Der er behov for strategiske overvejelser omkring hvornår stridighederne skal indledes, som skal føre til nye erobringer – måske vi bliver udfordret først?

 • INFO

  Spillet er designet til at kombinere strategiske overvejelser med fysisk udfoldelse og samtidig give god underholdningsværdi.

 • DELTAGERE

  Min. 20 personer

 • VARIGHED

  1½-2 timer

 • LOKATION

  Kan afvikles i hele landet

 • PRIS

  Pr. person kr. 395,- ekskl. moms

VIKINGE STRATEGO

Adresse

Fieldmore
Virkelyst 9
7400 Herning