Danish DA English EN German DE

SPORTS

Velkendte sportsdiscipliner hvor alle kan være med

Ofte har vi set det på TV eller læst om det, og måske tænkt, at det kunne da være sjovt selv at prøve det. Men mange sportsdiscipliner kræver et hold, eller noget specielt udstyr for at kunne lade sig gøre. Så hvorfor ikke gøre det sammen med kollegaerne fra arbejdspladsen?

Det er præcist den chance vi gerne vil give Jer med vores Sportskoncepter, som er en masse af de velkendte, men måske knap så tilgængelige sportsgrene, som kunne være sjove at prøve.

Vi sammensætter således et arrangement ud fra en specifik sportsaktivitet, hvor alle kan medvirke og får den fulde oplevelse af disciplinen. Det kan både være som enkeltstående aktiviteter eller som en sportsdag, hvor vi afvikler konkurrencer og turneringer.

Fælles for aktiviteterne, er at deltagerne får en god, sjov og spændende oplevelse med masser af fællesskab, hvad enten det drejer sig om at skyde, kaste, padle, løbe, sparke eller noget helt andet.

Vi tilpasser altid sportsdisciplinerne til Jeres målgruppe, så udbyttet bliver størst muligt for alle og vi kan efter ønske, sammensætte dem på tværs af koncepterne.

På jagt
efter noget andet?

Nedenfor ser du et udpluk af hvad vi kan – men vi har et hav af aktiviteter i bagkataloget.

Vil du have besked?

Vi udvikler løbende nye koncepter, og giver gerne besked når de er klar.

Adresse

FIELDMORE
Virkelyst 2 - 4
7400 Herning