Danish DA English EN German DE

ILDEN ER TÆNDT OG DET ER TID TIL AT DYSTE

Det er ikke uden grund at mennesket altid har dystet om at være den bedste – Vi elsker at udfordre os selv og hinanden. Vi lader derfor deltagerne konkurrere i velkendte sportsdiscipliner som kræver præcision, hurtighed, styrke og ikke mindst vindermentalitet.

Company Olympics starter som alle gode konkurrencer med en parade, hvor de dystende hold får mulighed for at se hinanden an og i fællesskab give arrangementet en god start, ved at tænde den olympiske flamme som skal brænde under hele afviklingen.

Deltagerne vælger på forhånd mellem tre linjer; nemlig atletik, boldspil og adventure. På den måde vil der være aktiviteter for alle, uanset hvad man foretrækker. Linjerne omfatter eksempelvis kuglestød, længdespring, løb, volleyball, fodbold, basketball, cykling, svømning, kajak, skydning med mere.

Ved hver disciplin modtager deltagerne en instruktion omkring afvikling, regler og pointgivning, således at alle har mulighed for at lægge en slagplan forud for hver dyst. Ved atletik og adventure gives der point til enkeltmandspræstationer og i boldspil som hold.

Antallet af discipliner tilpasses arrangementets varighed og størrelse, således at der bliver tid til både at dyste og lære hinanden at kende.

Arrangementet afsluttes med en ceremoni, hvor der bliver kåret en vinder indenfor alle discipliner samt fra hver linje. Herefter afsluttes arrangementet og ilden slukkes. Denne del kan med fordel gennemføres som en del af et aftenarrangement.

 • INFO

  Formålet med Firma Olympiaden er at skabe en dag med fysiske aktiviteter hvor alle kan deltage og med vindermentalitet samt hyggeligt samvær i højsæde.

   

 • DELTAGERE

  50 – 800 personer

 • VARIGHED

  3 – 4 timer

 • PRIS PR. PERSON

  Kr. 595,-

 • MIN. AFREGNING

  Kr. 29.750,-

 • Alle priser er ekskl. moms

“FIELDMORE er en yderst kompetent og professionel samarbejdspartner. Alt var nøje planlagt ned til mindste detalje lige fra deltagerlister til afholdelse/koordinering af diverse sportsturneringer m.m.
Både før og under arrangementet var jeg ikke et sekund i tvivl om at FIELDMORE havde 100% styr på alle detaljer. Lige meget hvor mange rettelser vi kom med – blev det kun modtaget med smil. en helt igennem professionel indstilling. Vi havde en helt fantastisk god dag… STOR ros og tak til FIELDMORE.”

Bente Egsgaard Fjord, JELD-WEN A/S

Adresse

FIELDMORE
Virkelyst 2 - 4
7400 Herning