Danish DA English EN German DE

OUTDOOR FITNESS

Er I klar på fysiske udfordringer i naturen?

UDFORDRENDE FITNESS UNDER ÅBEN HIMMEL

Giv energiniveauet et løft med et sjovt og fysisk program i naturen, hvor vi anvender de eksisterende elementer til at få pulsen op.

Outdoor Fitness er opbygget omkring en række forskellige fysiske aktiviteter som har det til fælles, at de foregår under åben himmel og udnytter de muligheder som naturen giver.  Vi afprøver således Jeres fysiske formåen, gennem nogle særprægede motionsformer.

Programmet indledes med en fælles opvarmning, hvorefter vi starter på et lille terrænløb med en masse naturlige forhindringer. Undervejs vil vi gøre holdt og gennemføre nogle små øvelser, så alle muskler i kroppen bliver sat på arbejde

Opbygning er tilrettelagt så alle kan deltage, når blot man har en almindelig fysisk form. Det er således muligt selv at holde pauser undervejs, hvis fysikken kræver det.

Øvelserne varierer i udformning, men vil stille krav til både balance, smidighed og styrke. Fokus er rttet mod at det skal være sjovt, udfordrende og give rigtig god motion.

Aktiviteten kan med fordel afvikles som optakt til en effektiv kursusdag eller som motiverende afslutning på et fagligt møde.

 • INFO

  Disciplinen giver deltagerne en god og sjov oplevelse med fokus på fysisk udfordring.

   

 • DELTAGERE

  5 – 50 personer

 • VARIGHED

  1 time

 • PRIS PR. PERSON

  395,-

 • MIN. AFREGNING

  Kr. 3.950,-

 • Alle priser er ekskl. moms

Adresse

FIELDMORE
Virkelyst 2 - 4
7400 Herning