Danish DA English EN German DE

STAND UP PADDLE

Kan du multitaske og have det sjovt samtidigt?

FIND BALANCEN PÅ SJOVE PADDLEBOARDS

Stand Up Paddle Surfing er den hastigst voksende vandsport i verden, ikke mindst på grund af de muligheder som aktiviteten giver for fysisk udfoldelse uden forudgående færdigheder.

Uanset Jeres kendskab til disciplinen kan alle således deltage, og med garanti for masser af sjov på og i vandet.

Til at starte med giver vi Jer en introduktion til teknikkerne og hvordan I kommer bedst i gang med at bruge bræt og paddel. Herefter deler vi Jer op i små hold, hvor alle får muligheden for at afprøve at balancere, padle og navigere brættet på vandet.

Når alle har prøvet og er blevet nogenlunde fortrolige med brættet, opstiller vi en konkurrencebaseret bane på vandet, som deltagerne skal gennemføre holdvis. Det handler om at vælge den bedste strategi, sejle hurtigst og ikke mindst styre igennem banen for at vinde dysten.

Gennem hele forløbet vil der være en erfaren instruktør tilstede, som kan vejlede og varetage sikkerheden omkring opgaven. Alle deltagere bliver udstyret med svømmevest og våddragt inden vi starter.

 • INFO

  Deltagerne får en sjov og udfordrende fysisk oplevelse og aktiviteten kan med fordel anvendes som afslutning på en kursusdag.

   

 • DELTAGERE

  5 – 50 personer

 • VARIGHED

  1 – 2 timer

 • PRIS PR. PERSON

  Kr. 475,-

 • MIN. AFREGNING

  Kr. 4.750,-

 • Alle priser er ekskl. moms

Adresse

FIELDMORE
Virkelyst 2 - 4
7400 Herning