Danish DA English EN German DE

Teambuilding

Lærerige teambuilding kurser med fokus på at vi skal blive bedre

Begrebet teambuilding er kendt af de fleste, men kan være svær at definere, da det spænder over rigtig mange forskellige aktiviteter. Fælles for dem alle er dog, at det er noget vi laver sammen, og hvor vi lærer hinanden bedre at kende på en sjov og spændende måde.

Ønsket om et velfungerende team hænger ofte sammen med troen på at vi sammen kan opnå meget mere, end hvis vi blot gør noget hver for sig. Teambuilding udgør derfor også en stor del af den succes, som mange oplever når samarbejdet og fællesskabet fungerer.

Vi tilbyder teambuilding på mange niveauer, uanset om man er et elitesportshold, en ledergruppe, en gruppe af medarbejdere eller noget helt fjerde. Teambuilding er for os en af de grundlæggende forudsætninger for succes, men samtidig også noget som man skal have et klart mål for.

Vores teambuildingkoncepter omfatter såvel store som små opgaver og indeholder eksempelvis elementer som adfærdstræning, værdiimplementering og fastlæggelse af klare fælles mål. Dette krydrer vi med en række gode udviklende værktøjer samt indblik i, hvordan fællesskabet giver det bedste grundlag for at skabe et velfungerende team, med masser af holdånd.

Vi tilpasser altid koncepterne præcist til Jeres formål, og vi kan kombinere indholdet, så I får det bedst tænkelige udbytte ud af afviklingen.

På jagt
efter noget andet?

Nedenfor ser du et udpluk af hvad vi kan – men vi har et hav af aktiviteter i bagkataloget.

Vil du have besked?

Vi udvikler løbende nye koncepter, og giver gerne besked når de er klar.

Adresse

FIELDMORE
Virkelyst 2 - 4
7400 Herning