Danish DA English EN German DE

Connect teambuilding

BEDRE KENDSKAB TIL HINANDENS KOMPETENCER

OPDAG HINANDENS KOMPETENCER

Forudsætningen for at gøre et samarbejde succesfuldt, er at teamet har et godt kendskab til hinanden. Det er derfor afgørende, at man lærer hinanden bedre at kende under forhold, hvor de personlige egenskaber, bliver synligt fremhævet.

Connect er kurset, hvor vi tester deltagernes evner til at arbejde sammen som et team, gennem en række opgaver, som stiller krav til både den enkelte og holdets evner, til at kommunikere, skabe tillid og samarbejde.

Alle opgaver tager udgangspunkt i en fælles udfordring, hvor holdets succes afhænger af, hvor gode de er til at planlægge og udnytte hinandens kompetencer.

Indholdet er koncentreret omkring konstruktionsopgaver, kommunikations- og koordinationsøvelser samt handlebaner. Ved hver opgave, skal holdet fastlægge et fælles mål og udarbejde en plan for gennemførslen, som efterfølgende danner udgangspunkt, for en fælles evaluering af forløbet.

Holdets indsats bliver målt ud fra en række aftalte kriterier og bliver omsat til point, hvilket giver dem et godt udgangspunkt, for at forbedre indsatsen undervejs.

 • INFO

  Målet med kurset er at give deltagerne et indblik i, hvordan de fungerer som et team, herunder hvor der skal sættes ind, for at blive bedre til at lykkedes med de fastlagte succeskriterier.

   

 • DELTAGERE

  5 – 50 personer

 • VARIGHED

  3 – 4 timer

 • PRIS PR. PERSON

  Kr. 595,-

 • MIN. AFREGNING

  Kr. 5.950,-

 • Alle priser er ekskl. moms

“Godt samspil mellem hvornår der skulle gribes ind og hvornår man skal lade deltagerne styre forløbet. Motiverende og godt humør samt begejstring for det man laver, smitter af på deltagerne. Professionelle, empatiske og fleksible instruktører”

Per Sørensen, Lego Systems A/S

Kajak

Tillidsfald

Gruppe

Tillidsfald

Teambuilding

Teambuilding

Teambuilding

Teambuilding

Teambuilding

Blindfolded

Adresse

FIELDMORE
Virkelyst 2 - 4
7400 Herning