Danish DA English EN German DE

SOM ÉN ENHED ER VI STÆRKEST

Når du vil have bygget et skib, skal du ikke kalde folk sammen for at samle tømmer. Du skal vække deres længsel efter det store åbne hav.

Skibet Unity er et stærkt teambuildingkoncept, hvor alle deltagere indgår i byggeriet af en gigantisk tømmerflåde. Målet er at deltagernes fælles indsats, skal gå op i en højere enhed, når skibet sendes ud på sin jomfrurejse. Men før dette kan lade sig gøre skal alle medvirke omkring tilblivelsen.

Forløbet indledes med en fælles introduktion til opgaven, hvor deltagerne inddeles i foruddefinerede hold som hver får ansvaret for en del af byggeriet. Efterfølgende udleveres en holdinstruks med en introduktion til de individuelle opgaver samt en vejledning til byggeriet.

Herefter skal hvert hold selvstændigt konstruere en del af skibets samlede konstruktion og undervejs koordinere med de andre hold, således at alle delene til skibet kan samles til et værk, som både er sødygtigt og sikkert.

Undervejs er der en række deadlines som skal overholdes og det er vigtigt at hvert hold udviser engagement og ansvar samt deler viden og færdigheder. Konstruktionen kræver at alle medvirker og der vil være mulighed for at indhente vejledning, materialer, værktøj m.v. fra et opsat byggemarked.

Når alle elementer er samlet til ét skib, skal holdene bevise at det kan sejle ved at udpege de passagerer, som skal med på jomfrurejsen. En rejse som indledes med at døbe skibet og sende det til havs.

Først når skibet returnerer, er rejsen slut og deltagerne kan i fællesskab fejre successen sammen.

 • INFO

  Arrangementet er målrettet større grupper, som søger en fællesskabsfølelse af at være én enhed og kan med fordel anvendes som et spændende indspark i forbindelse med et personalearrangement.

   

 • DELTAGERE

  20 – 500 personer

 • VARIGHED

  3 – 4 timer

 • PRIS PR. PERSON

  Kr. 695,-

 • MIN. AFREGNING

  Kr. 13.900,-

 • Alle priser er ekskl. moms

Adresse

FIELDMORE
Virkelyst 2 - 4
7400 Herning